Fakültemiz Öğretim Üyeleri Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde Yer Almıştır

Stanford Üniversitesi’nden bilim insanlarının her yıl gerçekleştirdiği ve dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı liste 2023 yılı için Elsevier tarafından yayımlanmıştır.

Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi; “kariyer boyu etki” kategorisi ve “yıllık etki” kategorisinde 3 er akademisyeniyle listede yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Dünyanın önde gelen Üniversitelerinden bilim adamlarının dahil olduğu listede Fakültemizden Prof. Dr. Ali ARAL, Prof. Dr. Nuran IŞIKLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Enes AYAN "Yıllık Etki" kategorisinde dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer aldı. Prof. Dr. Tamer EREN, Prof. Dr. İshak ALTUN ve Prof. Dr. Nuran IŞIKLAN ise "Kariyer Boyu Etki" kategorisinde dünyanın en etkili bilim insanları listesinde yer aldı.  Hocalarımızı büyük başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Murat LÜY

Dekan