İlkokul Öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Veteriner Fakültemize Konuk Oldu

Özel ABC Güleç İlkokulu ve Özel Bahçeşehir Koleji İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Veteriner Fakültemizi ziyaret etti.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Erat ile akademik ve idari personelimizden Veteriner Fakültesi ve Hayvan Hastanesi hakkında bilgi alan küçük misafirlerimiz, görevli personelimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde atları sevdiler ve ata bindiler.Keyifli geçen program dolayısıyla öğretmenler ve öğrenciler, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Erat’a teşekkür etti. Etkinlik hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, “Ülkemizin geleceği çocuklarımızı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Veteriner Fakültemizde ağırladık. Zaman zaman medyada hayvanlarla ilgili karşımıza çıkan üzücü olayların yaşanmaması, hayvanların da ekosistem içerisinde önemli bir yeri olan canlılar ve dostlarımız olduğu farkındalığının kazanılması için bu ziyareti anlamlı buluyorum. Üniversite olarak akademik, sosyal ve kültürel anlamda toplumun her kesimine ve her yaş grubuna katkı sağlayacak çalışmalara ve iş birliklerine önem veriyoruz. İnşallah küçük misafirlerimiz Veteriner Fakültemizde keyifli vakit geçirmiştir.” dedi.